Studentoppgaver

Alle som studerer ved de ulike studiestedene i Trondheim kan levere oppgaven sin til trykking på vår nettside. Oppgavene hentes ferdig trykt i Akademika sin bokhandel på Gløshaugen eller hos oss i Fossegrenda 40. Vi kan sende de hjem til deg pr post, porto kommer da som tillegg i prisen. Du leverer oppgaven til trykk på nettet innen kl 0400 og får de trykte oppgavene levert i bokhandelen kl 1430 samme dag.

Still oss gjerne dine spørsmål på vår Facebookside www.facebook.com/fagtrykk
dersom du ikke finner svar på det du lurer på i vår "FAQ"

PS! Alle priser er oppgitt eksklusive mva.
Altså tilkommer 25% moms på oppgitt pris.
(Du må altså gange oppgitt pris med 1,25 når du betaler med Vipps)

Betaling

Vipps_logo_RGB.png

Betal med VIPPS

til nummer 102116 og skriv ordrenummer i meldingen når du betaler. Vi produserer oppgaven når betaling er mottatt.

PS! Pris i kvitteringen er oppgitt uten moms. Altså må du gange den med 1,25 for å få riktig pris.

Utleveringsalternativer: Akademika sin bokhandel eller utsending i posten

Hent oppgaven i bokhandelen på Gløshaugen. Oppgaven betales kontant ved henting.

Oppgaven sendes til oppgitt leveringsadresse. Faktura ettersendes deg til fakturaadressen som oppgis ved bestilling. Kr 150,- kommer som tillegg i pris i ekspedisjons- og portokostnader.

NB: Hele ordren sendes til ett sted og kan ikke splittes opp i flere leveringssteder. Åpningstidene til bokhandlene finner du på www.akademika.no

Her finner du kart.

Kansellere bestilling
Kansellering må sendes trykkeriet umiddelbart etter bestilling da produksjonen i perioder kan foregå hele døgnet. Det er ikke anledning til å ringe trykkeriet og be om korrigeringer eller endringer etter at bestillingen er sendt. Dette fordi bestillingsprosessen er automatisk, og prisene er gitt med det som forutsetning.

Oppgavetyper
Dersom du har laget oppgaven din ferdig fra perm til perm, og ikke ønsker noen mal fra studiestedet velger du "Rapport med plast forside" eller "Rapport og spiralhefte". Det gjelder samme leveringstid som på de andre nettbestilte oppgavene. Innlevering før kl 0400 - utlevering kl 1430 samme dag.

Kontakt:

geir dahlhaugGeir Dahlhaug
geird@fagtrykk.no
t 73 10 18 03
m 952 80 720