Rollup og messemateriell

Rollup
Rollup gir deg en godt synlig og fleksibel budskapsflate. Den finnes i mange kvaliteter og formater. Disse har vi på lager:

Roll Screen Basic.jpg

Roll Screen Basic
Format: 85x200 cm

Enkel og grei modell, egnet for engangsbruk og stå oppmontert én plass. Ikke spesielt egnet for frakt og montering opp og ned flere ganger. Kan ikke bytte budskap.

Rollup Compact.jpg

Rollup Compact
Format: 85x223 cm

Modell av god kvalitet, kompakt og brukervennlig. Lett å håndtere, og med teleskopstang kan man justere budskap til ønsket høyde (fra 160 - 223 cm). Egnet for frakt og montering opp og ned flere ganger. Budskap kan byttes ut. 

Rollup Classic.jpg

Rollup Classic
Format: 85x215 cm

Modell av best kvalitet, med solid og robust fot. Litt tyngre system som står stødig og godt. Godt egnet for frakt og montering opp og ned flere ganger. Fås i flere bredder. Budskap kan byttes ut. 

4 Screen Classic.jpg

4 Screen Classic
Format: 85x215 cm

Kvalitetsmodell som står stødig og godt egnet til arrangementer og større kampanjer. Diskret og enkelt design på systemet. Banen rulles for hånd ved opp- og demontering. Fås i flere bredder. Budskap kan byttes ut. 

Leveringstiden er 3-4 virkedager fra bekreftet bestilling. 

Messevegger
Vi designer og produserer messevegger dersom du har behov for større eksponeringsflater. Her finnes det mange løsninger ift typer og størrelse.

 

geir dahlhaugStian Indergaard
stian@fagtrykk.no
t 73 10 18 00
m 93 46 83 60