Fagtrykk satser enda litt større

Kompetansen er på plass, nå er vi klare for de riktig store formatene
 

Vi satser videre på høy fagkompetanse og det beste utstyret for virkelig å slå på stortromma: Etasjehøye formater, folier, aluplater og alt så stort som du bare kan tenke og ønske deg – med knivskarp nøyaktighet. Fagtrykk dekker nå den komplette bredden av trykksaker.
 
Nytt utstyr og ny kompetanse
Erfarne folk som tilfører oss mer kunnskap, er alltid en fornøyelse å få med på laget. Vi har fått tre nye medarbeidere som kan de store formatene: Erik Indergaard,  Marthe Nygaard og Stian Indergaard er på plass i Fossegrenda, og vil villig vekk dele sine fagkunnskaper om materialer og formater. I tillegg øker vi kapasiteten og fyller på med kompetanse innen digitaltrykk ved at Geir Holm (spesialist innen digitaltrykk) er på plass hos oss.

Vi er fornøyd med ny kompetanse på laget, sier Ole Strand - daglig leder. Marthe Nygaard  marthe@fagtrykk.no   tlf. 479 25 412 Stian Indergaard  stian@fagtrykk.no  tlf. 934 68 360 Erik Indergaard  erik@fagtrykk.no   tlf. 930 38 666 Geir Holm  geirh@fagtrykk.no  tlf. 479 25 402

Vi er fornøyd med ny kompetanse på laget, sier Ole Strand - daglig leder.
Marthe Nygaard marthe@fagtrykk.no  tlf. 479 25 412
Stian Indergaard stian@fagtrykk.no tlf. 934 68 360
Erik Indergaard erik@fagtrykk.no  tlf. 930 38 666
Geir Holm geirh@fagtrykk.no tlf. 479 25 402

Et bredere tilbud
-fra etasjehøye plakater og messemateriell til foldere og visittkort

Med ekstra kompetanse og nytt utstyr, kan vi tilby trykk på aluminiumsplater, lerret og PVC-bannere, store duker, roll up og folier uten noen begrensninger med hensyn til størrelser. Vi kan levere klebefolier for bruk på fasader, biler, interiør m.m.  samt alt av messe- og displaymateriell.

Fagtrykk har nå det komplette spekteret innen grafisk produksjon – og det over hele Trøndelag! Med virkning fra 1. januar, overtok vi aksjemajoriteten i DesignTrykk som holder til i Steinkjer og Namsos, en grafisk bedrift med solide røtter i Nord-Trøndelag og høy kompetanse.

Beholde og utvikle kompetanse
Det er viktig for oss å bevare den grafiske kompetansen i Midt-Norge. Grafisk bransje er under press, med stor konkurranse fra internasjonale aktører. I slike situasjoner må vi tilby bedre løsninger og konkurransedyktige priser lokalt. Med forankringen i Nord- og Sør–Trøndelag, har vi samlet solid, faglig kompetanse og en fleksibel produksjon som vil komme alle kunder til gode i det som snart er ett felles Trøndelag.